Afscheidshuis Liempde

Bakx Afscheidshuizen: Afscheidshuis Liempde
Afscheidshuis Liempde is zo vormgegeven dat er eigen keuzes gemaakt kunnen worden. Zo is kist- maar ook een bedopbaring mogelijk. Verzorging kan zelf, of samen met professionele medewerkers. Ieder mens is anders en ook iedere familie heeft eigen wensen en ieder afscheid een eigen invulling.


Per dag het Afscheidshuis Liempde:
Prijs per dag (ongeacht het aantal dagen): 180,00 euro

--U ontvangt een eigen sleutel van het Afscheidshuis.
--U bepaalt zelf wanneer en met wie u in het Afscheidshuis verblijft.
--Terras buiten
--Keuken
--Kist opbaring
--Voldoende ruimte om te verzorgen 
--Koffie/thee, frisdrank, koekjes, fruit
--Gratis gebruik van koeling
--Dagelijkse controle
--Dagelijkse schoonmaak
--Begeleiding kistsluiting
--Ten Uitgeleide


           

Overige diensten:


Voorgesprek/wensengesprek (gratis en vrijblijvend)
Vertel uw wensen aan ons...  Een voorgesprek doet u met name voor diegenen die achterblijven.
Het geeft rust voor uzelf en uw nabestaanden om te weten wat uw uitvaartwensen zijn. Wij maken naar aanleiding van uw wensen een kostenbegroting zodat u weet wat uw eigen uitvaart ongeveer zal gaan kosten.

Nadat het overlijden is vastgesteld kunt u ons benaderen. Wij zijn dag en nacht bereikbaar. Met ons aan uw zijde staat u er zeker niet alleen voor. Wij nemen de tijd voor u die nodig is. Na het melden van overlijden zijn wij binnen een uur bij u voor de laatste verzorging of desgewenste stappen en zullen u vanaf dat moment bijstaan en begeleiden door deze moeilijke dagen.

Mogen wij u helpen zorgvuldig bewuste keuzes te maken?
Als u er aan toe bent kunt u bellen en komt uw persoonlijke uitvaartbegeleidster, uw vast aanspreekpunt, naar u toe. Samen overleggen we waar de opbaring van uw dierbare plaats moet vinden. Blijft uw dierbare bij u thuis of kiest u liever voor ons Afscheidshuis in Liempde.

Mooi & persoonlijk afscheid
Met elkaar zorgen we voor een persoonlijk en mooi afscheid. Het is voor u fijn om met een goed gevoel aan het afscheid terug te kunnen denken. Omdat het recht heeft gedaan aan het leven van uw dierbare. Afscheid nemen op een wijze waar u, ondanks veel verdriet en pijn, met warmte naar terugkijkt. Dat is wat wij graag voor u willen realiseren.

Ondanks alle verdriet bij een sterfgeval moeten er ook praktische zaken geregeld worden.

U kunt ons daarvoor op ieder moment bellen:

Bakx Uitvaartzorg: 06 29 17 64 37

Nadat wij in kennis zijn gesteld van het overlijden komen wij vrijwel meteen naar u toe, ongeacht het tijdstip. Wij bespreken samen met u uw wensen. Of u nu kiest voor een thuisopbaring, opbaring in een verzorgingstehuis, opbaring bij familieleden, of in een rouwcentrum. Vrijwel alles is uitvoerbaar.

Cookie instellingen