Wereldlichtjesdag Boxtel 2022

Wereld Lichtjes Dag in Boxtel 2022.

In en buiten het Afscheidshuis Boxtel, Dukaat 5 in Boxtel, organiseren Bakx Uitvaartzorg en Mijn Herdenking Uitvaartwinkel een lichtjes bijeenkomst. Om 19.00 uur zal het Afscheidshuis Boxtel in het licht staan. Zullen er vele kaarsjes en fakkels branden om te laten zien dat alle kinderen van wie we afscheid hebben moeten nemen in het licht worden gezet. Er is binnen een kinderhoekje waar kinderen een eigen windlichtje kunnen maken met een (elektronisch) kaarsje, voor thuis. Je krijgt een lichtje voor thuis, zodat het licht meegaat en niet zal doven.

Je bent welkom zondag 11 december vanaf 18.30 uur in het Afscheidshuis Boxtel. Misschien omdat je herinneringen met anderen wilt delen. Misschien om je verbonden te voelen. Je bent welkom om samen koffie te drinken met een koekje. Je bent welkom om stil te zijn. Je bent welkom om te praten. We gedenken diegene van wie we afscheid hebben moeten nemen. We denken aan iedereen die afscheid heeft moeten nemen. Wij denken aan je omdat wij je willen laten voelen dat je nooit alleen staat.

Wij vinden het fijn wanneer je ons laat weten wanneer je wilt komen. Je kunt je opgeven via info@bakx-uitvaartzorg.nl (06 29 16 74 37), info@afscheidshuisboxtel.nl en
info@mijnherdenking.nl (06 22 36 08 51).

Laten weten, laten voelen
dat we aan elkaar denken……….


Willemijn Bakx
 
Cookie instellingen