Allerzielen 2019

Met Allerzielen gaan we gedenken...
30-09-2019
In het najaar herdenken we onze dierbare overledenen...
 
Een gebruik wat al heel oud is en wat in de kerk nog steeds gedaan wordt. Het hoort echt in onze maatschappij, we zien het ook met het spoorwegdrama is Oss, een jaar na dato staan we erbij stil en dat wordt volop in de media gedeeld. En dat is goed als een dierbare overlijdt dan raakt het ons. Het maakt nu uit of het een jong kind is zoals in Oss, of het een hoogbejaarde is. Iedereen wordt gemist. 
 
Om uiting te geven aan dat gemis herdenken we met Allerzielen onze overledenen. We noemen dan de namen van mensen die het afgelopen jaar zijn gestorven. Dit jaar doen we dat weer in Liempde. De nabestaanden van overledenen die een kerkelijke uitvaart in Liempde hebben gehad worden hiervoor uitgenodigd. Maar misschien wilt u ook wel iemand herdenken die het afgelopen jaar overleden is. Iemand die voor u dierbaar was en geen kerkelijke uitvaart heeft gehad. Of iemand uit een ander dorp of zelfs uit het buitenland en die u hier dicht bij ons wilt herdenken. 
 
Dit kan, u bent welkom bij Allerzielen in de kerk van Liempde op zaterdag 2 november om 19.00 uur. We gaan dan voor alle overledenen een kaars ontsteken en u kunt een bloem meebrengen die u in een vaas mag zetten. Nadien bent ook welkom voor een kopje koffie bij Hét Groethuis, van Carla Saris uitvaartbegeleiding naast de kerk. U krijgt een mooi kaartje mee met de namen van alle overledenen, de kaars mag ook mee naar huis. Dit wordt u aangeboden door Willemijn Bax Uitvaartzorg.  
 
Vindt u het fijn om u dierbare te herdenken in deze dienst, stuur dan een mail naar info@heilighartparochie.nl met de naam van de overledene en zijn/haar sterfdatum Wilt u dit doen vóór 25 oktober i.v.m. het drukken van de gedachteniskaartjes. 
 
Wilt u iemand in stilte herdenken dan krijgt u de ruimte om ook een bloem te plaatsen in de kerk. We hopen op een grote bloemenzee want iedereen draagt wel iemand in zijn hart mee om te gedenken.  Heeft uw dierbare overledenen het afgelopen jaar een kerkelijke uitvaart in Liempde gehad dan hoeft u niets te doen u ontvangt een persoonlijke brief. Heeft u nog vragen bel dan met Irene Pineda, 0411 - 63 18 89 of Anja van Alphen, 0411 - 63 27 70.


 
Cookie instellingen