Afscheidshuis Liempde

Op een prachtige plek, in het midden van Liempde, bevindt zich het Afscheidshuis Liempde. In het Afscheidshuis Liemdpe is het mogelijk op een persoonlijke en intieme manier de dagen voor het definitieve afscheids met uw dierbare door te brengen. In de sfeervol ingerichte woon- en zit kamer is het mogelijk op elk door u gewenst tijdstip (24 uur per dag) afscheid nemen van uw dierbare zonder eerst een afspraak te hoeven maken. De woon- en zitkamer biedt in alle opzichten warmte, rust en privacy. Alle faciliteiten zijn aanwezig om vrienden en familie te ontvangen en de dag door te brengen. Toilet, volledig ingerichte keuken met koffie- en thee apparaat, koelkast, vaatwasser, koffie, thee, koekjes, fruit enz. zijn aanwezig.

Daarnaast biedt Afscheidshuis Liempde ook de mogelijkheid om uw geliefde op een bed of in een kist op te baren. Dit kan door gebruik te maken van de aanwezige koeling of Bio Sac 200.

U kunt in alle rust het afscheid voorbereiden. Gesprekken voeren met de uitvaartleider, een condoleance houden, kaarten schrijven, muziek uitzoeken of in alle rust samen zijn met  uw familie en afscheid nemen van uw dierbare. U kunt in alle vrijheid de dagen vormgeven en afscheid nemen zoals u dat wenst.

U ontvangt een eigen sleutel, waarmee u dage en nacht toegang krijgt tot het Afscheidshuis Liempde.
https://afscheidshuisliempde.nl/welkom
Cookie instellingen